Muutos

Runoilija satzkuliini

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pienellä tytöllä,
aito usko rakkauteen.
Haaveet, odotus.
Täydellinen maisema,
ja poika.
Kirkkaus elämään,
ja unelmat.
Pienet vastoinkäymiset,
yhdessä.
Ulospäin,
kaikki täydellistä.
Lopulta hylkäys,
toisen takia
Tytön unelmat hengissä,
hän haluaa ne takaisin.
Anelee, pyytää, itkee.
Omat tunteet syrjään,
miellyttää toista.
Lopulta saavuttaa sen,
pojan takaisin.
Aurinko elämään,
syy elämiseen.
Jokunen hetki aikaa.
Tyttö tutkii tunteitaan,
vain harhaa, huijjausta.
Ei hän tätä enää halunnut

Hän oli muuttunut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot