Menneisyys

Runoilija satzkuliini

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huomasin sen viimein,
Virheistä suurin.

Tajuan sen,
Paremmin kuin koskaan.

Nyt on mun aika,
Jättää tämä kaupunki.
Tämä ympäristö,
Tämä elämä.

Aika alottaa alusta.

Menneisyys,
On kuitenkin vain,
Menneisyys.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot