Ihana

Runoilija satzkuliini

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin pieni hölmö tyttö,
salaa ihastunut.
Katseiden kohdatessa,
puna nousee kasvoille.
Haluaisi sen vain kaikille huutaa,
tykkään sinusta !
Oisi kaikki kuin elokuvissa,
helppoa, yksinkertaista.
Joka hetki mielessä,
tuo suloinen henkilö.
Miten voikaan,
näin hölmönä ihastua.

Olen pahoillani,
olet niin ihana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi ihanan suloinen ! <:
suosikkeihin ---> !

suloinen runo. :)

 

Käyttäjän kaikki runot