Korttipakka

Runoilija satzkuliini

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus sen vain tajuaa,
On korttipakka sekoitettu.
Jälleen siinä itse mukana.
Elämä uudelleen järjestetty.
Ruutukuningatar ja
Patakuningas,
Eivät olletkaan pari.
Tuli mitätön herttakymppi,
Ja pilasi kaiken.
Jo kauan ennen,
Kuin pakka sekoitettiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot