Taikasanat

Runoilija merryroseberry

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori vaimo ja pienen tytön äiti, lähinnä tässä elämäntilanteessa tuntuu syntyvän "äidinrakkausrunoja" :)
 

Aina niinä hetkinä
tunnen itseni melkein jumalaksi

kun sinä havahdut hereille
ja rauhoitut saman tien
takaisin unten maille

heti kun päästän suustani
kaksi sanaa:

"Nuku vaan."

Selite: 
Toiset taikasanat on "äiti on tässä" :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Äänensävy on se taika ja se hymy

Suloinen, hyvä runo

niin totta ja hyvin saatu runossa esille.
Tykkäsin myös muista runoistasi kovasti =).

 

Käyttäjän kaikki runot