Iso tyttö

Runoilija merryroseberry

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori vaimo ja pienen tytön äiti, lähinnä tässä elämäntilanteessa tuntuu syntyvän "äidinrakkausrunoja" :)
 

Ajatella

Sinä olet jo niin iso tyttö
että itse päätät
milloin on aika halata

Sinulla on omat tärkeät menosi
joita ei saa häiritä eikä estää

Sylini ei ole enää sinulle
ainoa paikka maailmassa

pikemminkin tukikohta ja turvasatama

josta itse haet tarvitsemasi hellyyden
kun se sinulle sopii

Tutki vain maailmaa, tyttäreni
äidin syli on aina auki.

Selite: 
Niin se on jo iso, yksi vee ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot