Inhorealismia ja exhibitionismia

Runoilija Johnny Saskia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2005
Viimeksi paikalla: 9.3.2016 17:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Karski juntti-herkkä hippi.
 

Poliisit ja poliitikot
media ja mainostajat
syytävät silmiimme
kuiskivat korviimme
tätä päivää
kuin huomista ei olisi.

Tuska ja taistelut valjastetaan viihteeksi
ja teurastaja tekee tiedotteen

janoten juovuttavaa julkisuutta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot