Boolia muistotilaisuudessa

Runoilija Johnny Saskia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2005
Viimeksi paikalla: 9.3.2016 17:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Karski juntti-herkkä hippi.
 

Vihatuimman sukulaisen peijaisissa eno äityy
verestämään soivaa menneisyyttään

Syntymäasussaan viulua kannatellen
laskeutuu syväkyykkyyn

niin että miehuus raapii
nuorisoseuran lankkulattian
entistä likaisemmaksi.

Juon muovimukini tyhjäksi
mutta pysyn valppaana

ettei mansikka joudu suuhuni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot