Varis

Runoilija 579c2b80cad5d3b0d0bc44363ce6a40d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2005
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 6:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suljet silmät, matka alkaa
Yli pilvien, merten, maiden - se karkaa!
 

Vanha varis
istuu ikkunani alla ja
raakkuu aamulla
kertoo aarteistaan

Niistä kiiltävistä,
kullanhohtoisista
Niistä kadotetuista,
horsmaketoon hukkuneista

Mutta ennen vastausta
nousee tuuleen
ja enää kuulen
vain siiveniskujen suhinaa

Häivähdys hopeaa
"Kraa!"

ja vielä hän palaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot