Täysikuu

Runoilija 579c2b80cad5d3b0d0bc44363ce6a40d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2005
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 6:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suljet silmät, matka alkaa
Yli pilvien, merten, maiden - se karkaa!
 

Yön pimeä
ja kuunsäteiden tanssi
kuin pieniä kipinöitä
hiuksissani

Kello seinällä
lyö yksi, kaksi

Ajatusten oravanpyörä ja
uusien unelmien
uskottomuus

Levoton lapsi
joka yhä
ulvoo kuuta taivaalta

Vaikka kuitenkin
vastaa auringon kutsuun,
kun kuu katoaa
ja suruton sunnuntai
saapuu sinuna

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot