Jumalatar

Runoilija 579c2b80cad5d3b0d0bc44363ce6a40d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2005
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 6:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suljet silmät, matka alkaa
Yli pilvien, merten, maiden - se karkaa!
 

Piirrän sinut uniini
ja kirjoitan lauluihin,
jotka laulan vain
tuikkivalle taivaalle

Oodi ilolle, sonetti surulle,
sifonkisinetti silmille

Uusi usva
ja ajaton aurinko

Vain pieni prologi
huomisen hauraudelle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mikä herkkyys sanoissa. Kaunis!

 

Käyttäjän kaikki runot