Nimetön tunne

Runoilija Sirkutes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan kirjoittamista aina kun aika antaa sille luvan.. Kirjoitan aika salamyhkäisesti, eikä tarvitse ihmetellä jos jotain ei juuri sillä hetkellä käsitä. Tuppaan laittamaan kummallisia persoonia, koska ajattelen usein asiat niin kuten itse näkisin itseni tekemässä niitä. :)
 

Joku taisi syöttää vatsaani perhosia.
Terävillä siivillään kutittelevat.
Silmät on helppo laittaa kiinni,
kun ei halua tuntea totuutta.

Suuremmalle kun laittaa volumea,
ei sinun sanasi vaikuta.
Hukuttautua vääryyteen,
katua sitä sitten myöhemmin.

Hymyillä, kun sinut tapaa,
katsoa silmiin, hymyillä lisää.
Hymyillä niin kauan ettei sillä ole merkitystä.

Halu sanoa jotain kiellettyä.
Rikkoa seinät ympäriltä.
Rikkoa samalla muiden odotukset,
omat tavoitteet ja lupaukset.

Kuinka rikolliselta se tuntuukaan.
Varsinkin kun ei odottanut tätä.
Uusi tunne niin turhauttava,
kuristaa sydäntä.

Anteeksi pyytäen mielessään.
Itseltään kuin muiltakin.
Tuntien inhottavaa häpeää,
jota meikillä ei korjata.

Halata ja todeta ettei sen näin pitänyt mennä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot