Nimetön

Runoilija Sirkutes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan kirjoittamista aina kun aika antaa sille luvan.. Kirjoitan aika salamyhkäisesti, eikä tarvitse ihmetellä jos jotain ei juuri sillä hetkellä käsitä. Tuppaan laittamaan kummallisia persoonia, koska ajattelen usein asiat niin kuten itse näkisin itseni tekemässä niitä. :)
 

Vanhoja runoja poistellaan siihen tahtiin kuin uusia sivuja käännellään elämässä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot