Nimetön tunne 3.

Runoilija Sirkutes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan kirjoittamista aina kun aika antaa sille luvan.. Kirjoitan aika salamyhkäisesti, eikä tarvitse ihmetellä jos jotain ei juuri sillä hetkellä käsitä. Tuppaan laittamaan kummallisia persoonia, koska ajattelen usein asiat niin kuten itse näkisin itseni tekemässä niitä. :)
 

Ahdistus, se perinteinen.
Ottaa kipeää kun nostat rintakehäsi.
Ilma pysähtyy ennen keuhkojasi.
Se perinteinen.

Ulkona sateen jälkeen,
eipä sekään auta.
Lääkkeilläkös parannat
eivät ne ennenkään auttaneet.

Ahdistus, sama niinkuin ennenkin,
olet yksinäisyydestä sekaisin.
Ei.. ei se ole yksinäisyys,
yksinäisyys on toivotumpi.

Tukehduttava, salpaava,
kuin ovet lyötäisiin lukkoihin.
Ei pääsyä ole takaisin.

Ahdistus, se perinteinen.

Selite: 
Kyse EI ole mistään angstista
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot