Nimetön

Runoilija Sann4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun sun äänen ensi kerran kuulla sain,
mun sydän hyppi rinnassain.

Sun hymyäs mietin nytkin taas,
voisit mua ehkä joskus rakastaa.

Pelkään liikaa tunteita näitä,
silti mielessäin suunnittelen meidän häitä.

Sä saat mut nauramaan ja itkemään,
saat mut susta enemmän tykkäämään.

Olisin sun oma, jos voisin vain.
Tuntuu, että susta liikaa vaadin ja hain.

Totuus kuitenkin on, että mun sydämeni sykkii
ainoastaan sulle, voisitpa joskus olla se oikea mulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

älä päästä karkuun
koukuun vaan kalastat
sitten vähän maistat
ja päätät oliko hyvä lajike

tykkäsin runosta

aivan ihana ja samaistuinpa vielä !

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sann4 Nimetön 16.3.2010 1 Runo
Sann4 Nimetön 16.3.2010 2 Runo
Sann4 Ensitapaaminen 10.8.2009 0 Runo
Sann4 Nimetön 5.3.2009 2 Runo
Sann4 Pimeyden enkeli 11.1.2009 2 Runo
Sann4 Nimetön 19.12.2008 0 Runo
Sann4 Hyvästit 6.11.2008 0 Runo
Sann4 Nimetön 4.11.2008 0 Runo
Sann4 Syksy saapuu 1.10.2008 0 Runo
Sann4 Rakkauteni voittaja 17.9.2008 0 Runo