aurinko

Runoilija tth

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en halua sääliä en lohtua en halua äiti hahmoa joka yrittää auttaa enkä isä hahmoa joka puolustaa olen orpo koko elämäni en luota kehenkään kukaan ei tiedä minusta kaikkea kaikki tietävät vain palasia minua auttajakin satuttaa
 

hiljaa kuuntelen kuinka
kerrot poikaystävästäsi
ei minulla ole tunteita,
sinua kohtaan,
ei minulla saa olla

kerrot yhteisistä hetkistä,
hänen kanssaan ja
vaikenen,
en voi haluta sinua,
haluan sinun vain
olevan onnellinen

kävelen kahvilasta kotiinpäin
jään rannalle kivelle istumaan
tunnen kuinka aurinko laskee
selkäni takana,
kyynel valuu poskelleni,
saanko ikinä olla onnellinen
kanssasi, en usko.

heitän kiven toisen perään
jokeen ja mietin

miten nopeasti voi
upota ja olla
näkemättä aurinkoa
enää ikinä

miten arvaamattomasti
joku voi heittää
sinut pohjalle
näkemättä sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea vertaus tuo putoaminen
tuossa runossa "miten nopeasti voi pudota ja olla näkemättä aurinkoa enää ikinä". I agree ;)
Lopetus on upea, runossa on surullinen mutta kauniisti kirjoitettu tarina!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
tth harhaa 9.1.2009 1 Runo
tth aurinko 22.4.2007 1 Runo
tth vuodenajat aina väärät 26.4.2006 0 Runo
tth ei enää elämää 24.1.2006 1 Runo
tth sydämmeni ja sinä 12.1.2006 0 Runo
tth sinulle rakkaani 10.12.2005 0 Runo
tth miksi? => koska 31.10.2005 0 Runo
tth Missä asua? 25.10.2005 1 Runo
tth ei ketää 25.10.2005 0 Runo
tth KUOLE 2.9.2005 0 Runo