Haluaisin

Runoilija Meme

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 14.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikivanhat runot vanhoilta ajoilta täällä. Ehkä alan joskus todella kirjoittaa.
 

Haluaisin koskettaa sinua,
mutta olet liian kaukana edellä
Haluaisin kertoa sinulle,
mutta tiedän ettet välittäisi
Haluaisin ihailla sinua vähemmän,
mutten pysty siihen
Haluaisin tietää vain pari asiaa,
mutta ikä ei ole vain numero
Haluisin ettet koe tuskaa,
enkä siinäkään onnistu

Ja tiedän että seitsemän vuotta on liikaa,
liiankin hyvin

Selite: 
...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot