Joka kerta

Runoilija Meme

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 14.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikivanhat runot vanhoilta ajoilta täällä. Ehkä alan joskus todella kirjoittaa.
 

Huoneessa on pimeää,
istun yksin
Toistan mielessäni lausetta
lausetta jota en haluaisi ajatella
"Ei, pärjään ilman sinua"
Monta kertaa olen kuvitellut
että näin olisi,
että voisin jättää sinut jo taakse
Mutta joka kerta
uudelleen muistan sinut
kaikista teoistasi ja puheistasi

Anna meille meidän jokapäiväinen leipämme

Luulen,
kaikki on hyvin
kunnes huomaan rakkauteni heihin

ja joka kerta
sydämeni särkyy uudelleen

Eikä sen pitäisi olla vaikeaa,
mutta se on
vain
koska kuvittelen niin
Mutten pysty kuvittelemaan
että se ei olisi
Sillä siihen
ei riitä mielikuvitukseni tila.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot