-aamu-

Runoilija Pyrstötähti

Käyttäjän Pyrstötähti kuva
nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2012
Viimeksi paikalla: 4.3.2024 11:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.12.1974

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan." (Muumipappa)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Öinen viileys kulkee ihollani, alahuuleni vapisee tahattomasti.
 Lämpöiset vesipisarat juoksevat kilpaa kohti lakattuja varpaankynsiäni. 
Annan yön haaveiden ja toiveiden virrata pisaroiden lailla taivoittamattomiin syvyyksiin. 
Tyhjän kylpyhuoneen täyttää vesihöyry, joka paljasti peiliin raapustetun tekstin. 
Rakastan sinua, rakastatko sinä minua? 
Yön viileys putoaa päivänpaisteen povitaskuun ja huomaan sumun hälvenneen. 
Sormellani piirrän tekstin ympärille suuren sydämen ja kuiskaan korvaasi, rakastan.

 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot