Se sattuu...

Runoilija heart full of cuts

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2011
Viimeksi paikalla: 8.3.2017 18:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän iskee puukon keuhkon läpi suoraan sydämeeni,
Mä kaadun maahan, hengitys salpautuu,
Sydän ei syki, vaan se kivusta pakahtuu.
Terä viiltää syvään,
repii mut verille,
Iskit suoraan kohtaan,
joka satuttaa mua eniten..

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

väkivaltaa

surullista

 

Käyttäjän kaikki runot