pakene, pelastu, kuole

Runoilija heart full of cuts

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2011
Viimeksi paikalla: 8.3.2017 18:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä kidun täällä maanpäällisessä helvetissä.
Otan iskut vastaan, käännän toisen posken.
Kestän jopa puukon iskut syvällä selässäni, jopa suolan hieromisen syviin, tulehtuneisiin haavoihini.
Kestän kärsimykseni, mutta voimani ovat hiipumassa olemattomiin.
Voin juosta pakoon, mutta en voi piiloutua, sillä muuten paholainen löytää minut ja kiduttaa minut viimein hengiltä.
Minun täytyy päättää;
Juokse tai kuole.
Niinpä juoksen.
Juoksen niin lujaa, että jalkapohjani hiertyvät verille,
juoksen niin kauan, kunnes viimeinenkin hengenveto on minusta paennut.

Selite: 
Tarvitsisin vain hetken, edes pienen hetken hengähtääkseni tässä taistelussa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot