Nimetön

Runoilija ColorBlind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ei ole enää minua, eikä sinua.
ei ole meitä.
kaikki loppuu aikanaan.
nyt oli tämän tarinan aika loppua.
ehkä joskus kaikki korjaantuu.
en osaa itse siihen vastata.
olen yksinäinen sielu vailla huomiota.
sitä en saa, enkä tahdo ennen kun saan sinut takaisin.

Selite: 
möh</3
Kategoria: 
 

Kommentit

niin tuttu tunne.
haikeaa ja kaunista tekstiä.

niin tuttu tunne.
haikeaa ja kaunista tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ColorBlind Tunne! 25.10.2011 0 Runo
ColorBlind . 16.2.2010 1 Runo
ColorBlind ihastus.. 5.1.2010 2 Runo
ColorBlind ^^ 28.9.2009 0 Runo
ColorBlind kaipuu 29.6.2009 0 Runo
ColorBlind miau 13.6.2009 0 Runo
ColorBlind Nimetön 15.3.2009 2 Runo
ColorBlind whiuuu 7.3.2009 1 Runo
ColorBlind Nimetön 25.11.2008 2 Runo
ColorBlind Nimetön 10.11.2008 0 Runo