Nimetön

Runoilija ColorBlind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ikävä murtaa mut.
aion olla vahva, kestää tän.
sun takias.
koska rakastan sua niin paljon.
ootan sitä kun nähdään uudestaan.
sillon olo helpottuu, vaan hetkeksi.
en ikinä päästä susta irti.
sun takias voisin tehdä melkeen mitä vaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuulostaa henkilökohtaisesti tutulta minulle. Todella upea runo =)

Kuulostaa henkilökohtaisesti tutulta minulle. Todella upea runo =)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ColorBlind Tunne! 25.10.2011 0 Runo
ColorBlind . 16.2.2010 1 Runo
ColorBlind ihastus.. 5.1.2010 2 Runo
ColorBlind ^^ 28.9.2009 0 Runo
ColorBlind kaipuu 29.6.2009 0 Runo
ColorBlind miau 13.6.2009 0 Runo
ColorBlind Nimetön 15.3.2009 2 Runo
ColorBlind whiuuu 7.3.2009 1 Runo
ColorBlind Nimetön 25.11.2008 2 Runo
ColorBlind Nimetön 10.11.2008 0 Runo