Täyttymys

Runoilija villivadelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2007
Viimeksi paikalla: 25.10.2015 13:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.1.1989

 

olen syönyt,

missä kuuluukin

Paellaa Valenciassa

sammakonreittä Simataissa

tavasin can-ta-lou-pe

ennen ka-la-kuk-koa

kypsytin avokadoja

ennen avokadopastan esiintuloa

osaan tilata vasikkaa italiaksi

olen syönyt paljon,

tunteeni tyhjiksi

nähnyt omin silmin viinitilat,

joista Mondossa puhutaan vuoden viiveellä

olen jäänyt pureksimaan

satunnaisia tuttavuuksia

hetken mielijohteesta

ja kaivannut aina sinne,

mistä palasin

niitä,

jotka unohdin

olen yrittänyt niellä ja huuhtoa

kiittää ja kokea

tahtonut tuntematta

tuntenut tahtomatta

syntymässä saatua levotonta verta

olen laskenut tunnekanavista kantapäihin

saanut pakonomaisen tarpeen

nostella jalkoja

painella jalkapohjia

huutanut olen ääneen ja ääneti

itkenyt vähemmän

"Carpe diem!"

tarttua mihin?

kuinka kauan on hetki?

Aatamin ja Eevan risteyksessä

olen purrut hammasta

puristanut nyrkkini valkoiseksi

lopulta rikkonut kaiken

rikkonut rajan

valinnut itse oman vereni

oman täyttymykseni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot