Sinun on

Runoilija villivadelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2007
Viimeksi paikalla: 25.10.2015 13:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.1.1989

 
sinun on 
puolet peitosta
puolet minusta
ruumiini perintö
kaikki, mitä mukanani kannan
mitä et huoli sen kätken
vaikenen hautaan asti
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot