25

Runoilija villivadelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2007
Viimeksi paikalla: 25.10.2015 13:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.1.1989

 
Kun kantaa sisällään ikuista syksyä 
viehtymystä kirjaviin väreihin
ja ymmärrystä niiden hetkellisyydestä

Ristiriidasta voi syntyä tuulia,
jotka jättävät jälkeensä
risuja ja rikottuja teitä

Kun on kulkenut ensimmäisen neljänneksen
aina taakseen katsomatta
ja uutta etsien

risteys muuttuu vapaudeksi
joka ei pakota tasoittamaan
kuoppia ja kulutettuja teitä

Olen oppinut
suunnittelemaan ohi suunnitelmien

Pelosta laskea toinen jalka maahan
syntyi piruetteja
taito tanssia vastavalossa vastapäivään


Olen myöntänyt
tarpeet ja niiden tarpeellisuuden

Rohkeudesta antaa kaikkensa kaikkea pelkäämättä
löytyi nöyryys
taito tyyntyä toisen syleilyssä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten osasitkin pukea sanoiksi sen, mitä tunnen. Upea teksti. Menee suosikkeihini.

Upea, voimakas ja asitikas runo!
Erittäin hieno!!

Kyllä on kaunis runo,
en löydä sanoja kuvaamaan mitä tunnen..
Runon alku pysäytti -
ja runon kokonaisuus on kuin tuikkiva timantti.
Suosikkeihin laitan, kiitos Sinulle.

 

Käyttäjän kaikki runot