rakas

Runoilija Hemuli

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 4.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tähtiä kun katselen,
sinua mä muistelen.
Nään taivaalla tähden kirkkaimman,
saan mieleeni ihmisen rakkaimman.

Pienet hiljaiset hetket,
ovat paratiisini retket.
Kanssasi koen monia hyviä hetkiä,
joita en tahdo myöhemmin etsiä.
Hetket kauneimmat kanssasi,
pysyvät ikuisesti mielessäni.

Kun korvaani kuiskaat "rakastan sua",
vastaan sinulle "nii mäkin sua",
kun kuulen sanat nuo,
ne hymyn huulilleni tuo.

Rakastan sua oma kulta,
ei kukaan vie sua multa.

Selite: 
<3 rakkaalleni
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana. Huomaa kyllä rakkauden tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot