Toivoisin

Runoilija Hemuli

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 4.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Illalla nukkumaan mennessäni,
toivoisin sinun olevan vieressäni.
Illalla tahtoisin käpertyä kainaloosi,
ja kuunnella hiljaa hengitystäsi,
kunnes nukahtaisin.

Kuitenkin myöhään yöllä herään,
ihmetellen miksei vierel' ole ketään.
Tekisi mieli itkeä tajutessani,
ettet ole vieressäni.

Ikävä painaa sydäntäni,
väsymys painaa mieltäni.
Mietin itsekseni " kun nyt alan nukkumaan,
niin pian pääsen sua halaamaan."
Hymy huulillain jatkan uniani.

Aamulla herätessäni hymy on edelleen huulillani,
ja miettiessäni " nyt pääsen luoksesi,
haistamaan tuoksusi
ja maistamaan huulesi."

Selite: 
mm, mitäs tästä nyt sanos.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, vaikka kaipuu on kamalaa se on silti jotenkin kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot