pysähtynyt elämäni

Runoilija Casper

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2005
Viimeksi paikalla: 14.12.2015 23:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämästä saa nauttia.
 

heleä kaiku laulustasi herättää
olen taas yksin
kaukana teistä

sumu peittää silmäni
yskin pölyä keuhkoistani
enkä saa sanottua
kuinka

minä vihaan

peili on koottu
eikä siitä edes huomaa
että se on ollut rikki

pintaan ei vain enää tartu pöly
joten kukaan ei ajattele
että sitä tarvitsisi pyyhkiä
kiillottaa

näkeehän siitä tarpeellisen

kaiku jatkaa kulkuaan ylös
äänesi kiertyy kurkulleni
tukahduttaa äänihuuleni

kuvittelin
että me oltaisiin laulettu vielä joskus duetto

Selite: 
Rakkaudella<br /> Tunnottomaksi Rakastettu
Kategoria: 
 

Kommentit

:/ <3

vai et tykkää
minäpä rakastuin.
kaunis, ajatus mukana kokoajan ja se heitti haikeuden syövereihin vellomaan. tahdon ravistella sua ja kertoa että kyllä peilistä huomaa, kun vaan on ihmisiä, jotka jaksaa katsoa. :) minä jaksan. kiitos iltani piristämisestä runollasi ;>

Koskettava

 

Käyttäjän kaikki runot