violetti pitsiverho

Runoilija Casper

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2005
Viimeksi paikalla: 14.12.2015 23:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämästä saa nauttia.
 

terävä kynsi viiltää
haavan rintakehääni
peitän irvistyksen
ennen kuin huomaat

haikeasti hymyilen
kun kätesi siirtyy pois
violetti suru pyrkii ulos

nojaan polveesi
kutitan vatsaasi
toivon hiljaa mahdotonta

yöhön annan kaikkeni
hellitän narut hampaistani
nauran itselleni

syvällä sisimmässäni kipinä polttaa sieluni
hamuan pitsiverhon reunaa
auringon oranssina kimaltavat säteet
kiilaavat sormieni välistä

juon punaviinin loppuun
istun hiekkakentälle
pikkukivet painuvat ihooni kiinni

hautaan hetken maahan

Selite: 
Alannah Myles - Lover of Mine
Kategoria: 
 

Kommentit

oi ihana! ;o
varsinki viimenen lausee kruunaa koko runon!

oih. miten täynnä tuntoaistia ja suloisia ja kipeitä fiiliksiä tämä runo. rakastuin tähän.
siis aivan ihana kertakaikkiaan. <3

liian kaunis. liiian kaunis. itku tuli.

oi ihana! ;o
varsinki viimenen lausee kruunaa koko runon!

oih. miten täynnä tuntoaistia ja suloisia ja kipeitä fiiliksiä tämä runo. rakastuin tähän.
siis aivan ihana kertakaikkiaan. <3

liian kaunis. liiian kaunis. itku tuli.

 

Käyttäjän kaikki runot