jatkumo

Runoilija itsestäänselvyys

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämän narratiivi on harmaa ja väritön, vain sitoutumaton ohikulkija (minä) pystyy halkaisemaan sen, näkemään sisälle ytimeen saakka. olen siis harhailija. ajassa, ajatuksessa. mielessä.
 

tuuli lepatti haavan lehtosia, rapisteli niitä kuin setelipinoa. saisinpa setelipinon, nyt on vain pino likaista pyykkiä. eikä edes pino vaan läjä, epämääräinen läjä. pesuaine pääsi toissa viikolla loppumaan, enkä taaskaan muistanut ostaa lisää vaikka kävin kaupassakin tänään. mitä edes ostin? jotain karkkeja? miks ostin niitä kun aina kaduttaa jälkeenpäin, ostan niitä aina liikaa.

saisinpa setelipinon niin ei tarvis murehtia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllähän se setelipino murheita poistaa,vaan kaikkia murheita setelipinokaan ei voi poistaa.

 

Käyttäjän kaikki runot