?

Runoilija itsestäänselvyys

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämän narratiivi on harmaa ja väritön, vain sitoutumaton ohikulkija (minä) pystyy halkaisemaan sen, näkemään sisälle ytimeen saakka. olen siis harhailija. ajassa, ajatuksessa. mielessä.
 

Käyttäjän kaikki runot