Barcelona

Runoilija Juru

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2005
Viimeksi paikalla: 31.3.2022 12:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille runojeni lukijoille kannustuksesta ja tuesta!

Ei runoilijalla ole taskussaan sanoja, on vain siepparin käsi, kun taivaalta tipahtaa.
Suosittelen:
 
Viimeinen ilta
Gaudin kaupungissa,
osoitteessa, jota en tiedä

Eilen näimme
liikennevaloissa nojatuolin,
ehkä joku kyllästyi odottamaan

Tänään nojailemme
pöydän reunaan
ja yritämme työntää
huomista kauemmaksi,

mutta huomisen kuuluu tulla
ja hetkien mennä




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin silloin, kun elämä on ihanaa, tuntuu että aika menee hyvin nopeasti. 
Hyvin kuvattu reissutunnelmaa,tuo nojatuolikin vielä.Hyvistä ja vähennän hyvistä hetkistähän tämä elämä muodostuu.
Juu - hyvä on...kaikki hyvä loppuu aikanaan..hieno loppu runossasi!
Hieno tunnelma suurkaupungista. Mykistyin lukiessani. Tosi taitavaa sanailua.
Olipa vangitseva tunnelma tässä runossa! Aivan 
mahtava 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Juru Ensimmäinen toukokuuta 1.5.2018 2 Runo
Juru Kortit pöydällä 7.5.2017 1 Runo
Juru Omin sanoin 24.10.2016 7 Runo
Juru Polku 24.10.2016 4 Runo
Juru Rohkeudesta 13.7.2016 3 Runo
Juru Leikkikaveri 12.7.2016 4 Runo
Juru Pari 3.7.2016 3 Runo
Juru Barcelona 2.7.2016 5 Runo
Juru Reunalla 2.7.2016 3 Runo
Juru Ajan jäljet 15.5.2016 5 Runo