Yksisilmäinen nalle

Runoilija CorpseBride

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eventually all the paths will lead to the cementary
 

Istun rannalla
Pieni yksisilmäinen nalle kädessäni

Kosketan nallen nukkaantunutta karvaa

Käteeni osuu repeämä
Pumpulia

Nalle ajan kuluttama
Muistoja kantava

Lasken nallen veteen
Pieni tassu katoaa mustuuteen

Sinne uppoaa myös omat muistoni
Voin aloittaa alusta

Selite: 
Joskus on hyvä haudata oman elämän kuluneet nallet, jotta voi aloittaa alusta
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana ja niin totta!

 

Käyttäjän kaikki runot