Forgotten

Runoilija CorpseBride

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eventually all the paths will lead to the cementary
 

Haparoivin käsin etsin sinua
Värisevin huulin huudan nimeäsi

En jaksa enää etsiä
Vajoan nurmelle

Tähdissä näen sinun silmäsi
Meidän tarinamme kirjoitettuna taivaaseen

Pianon ääni kaikuu kalliolta
Sinun sormesi koskettaa valkoista pintaa

Tuulessa kuulen sinun äänesi
Huutavan jonkun toisen nimeä

Selite: 
Angstaan
Kategoria: 
 

Kommentit

Menettämisen tuska ja kipu on hyvin kuvattu tässä hienossa runossa. Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot