Loppua kohti

Runoilija CorpseBride

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eventually all the paths will lead to the cementary
 

Katsoimme taivasta
Tähtien ilkkuvaa välkettä

Kuu loisteellaan meihin valaa
Lopun ajan varjon

Hymyilimme tietäen
Että aikamme olisi päättyvä

Ehkä nopeammin
Kuin luulimme

Silti olimme valmiita
Katsomaan toisiamme
Viimeisen kerran

Kosketin poskeasi
Kävelin pois pitkin rantaviivaa

Oloni oli haikea
Mutta silti

Kovin helpottunut

Selite: 
Aina välillä käy näin, tiesimme kyllä että näin käy. pidimme silti kiinni. mutta kun se aika tuli. osasn päästää irti, yllättävän helposti
Kategoria: 
 

Kommentit

Osaat tuoda tosi hyvin tunnelman esille tässä runossa.Melkein itkettää kun tää on niin kaunis runo.Suosikkeihin :>.

 

Käyttäjän kaikki runot