Lasikoppi mielessäni

Runoilija CorpseBride

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eventually all the paths will lead to the cementary
 

Istun lasikopissa

Kaikki näkyy kirkkaana
Pystyn puhumaan

Silti
En pääse pois

Lasin liukas pinta
Työntää minut takaisin istumaan

En voi koskettaa ketään

Ajan myötä
Olen alkanut tajuta

Ei ole lasiseiniä
Istun mieleni vankina

Näitä seiniä
Et niin helposti murra

Kuin murtaisit lasiseinät

Selite: 
Elän lasikopissa, lasikoppi on päässäni. ei kukaan pääse sisään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot