dam di dam in dam

Runoilija impulse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2005
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 11:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.8.1974

 

savukiehkurat
edessäni
viettelevät minua
maistamaan lisää

tämän kaupungin kadut
vievät
back stagelle

(tai ainakin toivon niin)

yksi on varmaa

tänä yönä
maailma on meille auki

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielettömän upea runo. Pidin paljon.

Toisaalta leevi ja leevings toisaalta Amsterdam tulee mieleen tästä

 

Käyttäjän kaikki runot