if

Runoilija impulse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2005
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 11:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.8.1974

 

jos osaisin
maalata
tekisin sinulle kauneimman
taulun

jos osaisin
laulaa
laulaisin sinulle suloisimmat
sävelet

jos osaisin
kirjoittaa
lukisit kohta sydämet pysäyttävää
rakkauskirjettä

mutta

minä olen vain
minä
ja odotan että sinä
osaisit lukea ajatukseni

kätevää, eikö totta?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oih, jospa nuin tapahtuisikin, kuin runossasi- kaunis!

hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot