Nimetön

Runoilija Minjaliinis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itseäni tästä vain joudun syyttämään,
en kysynyt rakkautesi hintaa.

Itseäni joudun syyttämään,
ja silti kaiken menetän.

Kallis hinta rakkaudestasi,
se oli kuitenkin sen arvoista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot