Lähtö

Runoilija Minjaliinis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos mä joskus lähden,
mä en tee sitä sun tähden

Jos mä en enään palaa,
sä et saa mua halaa

Mut jos mä palaan,
mä puhun sulle salaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suloisia riimejä, erityisesti viimein on tosi suloinen.

 

Käyttäjän kaikki runot