Nimetön

Runoilija maijuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Empä olisi silloin aloittelevana runoilija voinut kuvitella, miten elämä kerkeää ihmistä murjoa ja heitellä. Täältä löytyy runoja ruusuisesta nuoruudesta ja sen jälkeen kaikkea elämän kurjuudesta takaisin onneen..
 

Minä en voi sinua pakottaa,
en voi sinun puolesta sanoa:
rakastan sinua vielä.

Minä en voi elää näin,
en voi sinua unohtaa.
Rakastan sinua vielä!

Minä en voi teeskennellä enää,
en voi väittää ettei satu.
Rakastathan minua vielä?

Selite: 
en voi vaikka haluaisinki, vaikka yritänkin
Kategoria: 
 

Kommentit

eihä su tarvi, kuha
pysyt pois sillon sielt

mut runoilemises, sit et lopeta!

Koskettava. Varmaan monelle tuttu tilanne, minullekin....

 

Käyttäjän kaikki runot