Nimetön

Runoilija maijuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Empä olisi silloin aloittelevana runoilija voinut kuvitella, miten elämä kerkeää ihmistä murjoa ja heitellä. Täältä löytyy runoja ruusuisesta nuoruudesta ja sen jälkeen kaikkea elämän kurjuudesta takaisin onneen..
 

Minne on vienyt aika meidät,
olet siinä olen tässä,
mutta maanääret on meidän välissä.

Minne olet mennyt
en sinua näe, en sinua kuule.

Tahdon sinut takaisin.
Tahdon sinua syleillä
tahdon sinua suudella.

Millä murran tämän muurin
joka meitä erottaa.
Millä väännän tämän kellon
takaisin sinne mistä lähdettiin.

Mistä saan mä verhon,
jolla peittää harmit, huolet.
Nähdä vain sinun kasvosi,
sinä minun hymyni.
Olla vain tässä hetkessä,
unhoittaa kaiken muun.
Suudelmastasi voinko saada takaisin
sinut ja meidän onnemme <3

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot