Nimetön

Runoilija maijuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Empä olisi silloin aloittelevana runoilija voinut kuvitella, miten elämä kerkeää ihmistä murjoa ja heitellä. Täältä löytyy runoja ruusuisesta nuoruudesta ja sen jälkeen kaikkea elämän kurjuudesta takaisin onneen..
 

Saanko jo jatkaa
saanko jo iloita
saanko jo nukahtaa, ilman kyyneliä
saanko hymyillä
saanko nauraa
saanko jo sanoa: ohi on

Olenko ehjä
olenko vahvempi
voinko sanoa että selvisin

En unohda
en kiellä
en pelkää

Olen vahvempi
olen selvinnyt

Nauran, hymyilen ja jatkan elämää
mutta tiedän mitä menetin
suren mitä minulla ei ole
toivon että saan vielä yrittää

Minulla on sinut
sylini ei ole tyhjä
sinusta minä iloitsen
ja sinun kanssasi jatkan elämää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot