Nimetön

Runoilija tanukiNeesan

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.2.2011
Viimeksi paikalla: 1.5.2021 13:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jätän toiveen.
Toiveen joka sisältää
Ikävää ja Surua
Rakkautta ja Iloa
Kyyneleitä ja Tuskaa
Onnellisuutta ja Välittämistä
Kunnioitusta ja Hellyyttä.
Jätän toiveen Rakkaudesta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno rukous pidin paljon

Kaunis. :)

 

Käyttäjän kaikki runot