Nimetön

Runoilija tanukiNeesan

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.2.2011
Viimeksi paikalla: 1.5.2021 13:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun hiljaa lempipaikassani järven rannalla.
Kuulen kuinka sorsaemot komentelevat pikkusiaan
pysymään lähellä ja olemaan varovaisia.
Kuulen kuinka ison laivan nostattamat aallot osuvat
lempeästi rantakiviin ja lokit nauravat.
Tunnen kuinka tuuli silittää poskiani ja huomaan että
minulla on ikävä sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot