Kuinka minä inhoankaan tätä

Runoilija nuppineula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään kirjoitan tästä, huomenna jostakin muusta. Kirjoitan siitä mitä näen ja koen. Arvostelut ovat aina tervetulleita.
 

Minusta tuntuu
ettei aika liiku ollenkaan

(tuijotan sekuntiviisaria
näkemättä liikettä)

Liikkumaton, pysähtynyt, seisahtunut, tässä.

Kun huomaan ajatusteni kiertävän kehää,
silloin säikähdän itseäni eniten.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot