Rajatilavyöhyke

Runoilija nuppineula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään kirjoitan tästä, huomenna jostakin muusta. Kirjoitan siitä mitä näen ja koen. Arvostelut ovat aina tervetulleita.
 

Se, mitä minä olen nyt tässä
ei ole sinulta pois

en halua muuta kuin
tuntea lämmintä ihoasi kosketukseni alla

ikävässä aika menettää merkityksensä
eikä minuutteja, tunteja, vuorokausia ole
on vain nämä hetket
unen ja valveen välillä
rajatilavyöhyke

välillä kaipaan sinua niin paljon että voisin
pysähtyä, kaatua ja lakata hengittämästä
vain sen vuoksi että laitat minut
kärsimään tällä tavalla
sillä minussa on koneisto
mutta sinä ohjelmoit

ja välillä toivon että pelastaisit
sen mitä pelastettavissa on
sillä tämä aikaansaamattomuus on
käymässä kohtalokseni

Etkä sinä kuitenkaan toisi sairaalaan kukkia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot