Pelko, mitä se on?

Runoilija nuppineula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään kirjoitan tästä, huomenna jostakin muusta. Kirjoitan siitä mitä näen ja koen. Arvostelut ovat aina tervetulleita.
 

Minä pelkään itseäni

Minä pelkään sitä mitä olen ollut,
ja pelkään mitä minusta tulee

Pelkään niitä ratoja, joita pitkin ajatukseni kulkevat

Minä pelkään olla elossa,
pelkään kuolemaa ja
minua pelottaa olla ihminen

Minua pelottaa tuntea ja olla tuntematta

Minä pelkään, että lopulta sinä et enää rakasta minua
Lopulta sinä et enää rakasta minua
Sinä et enää rakasta minua
Enää, minua

Minä pelkään että ojennan itselleni aseita
jotta voisin amputoida rakkauden ympäriltäni

Minä pelkään että minä lopulta tuhoan kaiken
Minä lopulta tuhoan kaiken
Tuhoan, kaiken

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot