Talonpojan tytär

Runoilija Yoite

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



"Fire burns in the hearts of those who have candles."
 

Taivas on tänään sellainen,
kuin joku olisi yrittänyt kaivertaa rakkaudentunnustusta
pilvien väliin.

(samalla kun katkeroituneet viskelevät Jumalaa mädillä perunoilla)

Odotan vain,
että se kaataa sisältönsä
alitsekulkijoiden niskaan
hilpeästi nauraen.

(Jotta minä voisin olla oma itseni;
tyttö joka iskee silmää bussin penkeille
ja heittelee perunoita taivaalle)

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

no on hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot